Het belang van goede teksten 

voor webwinkels steeds belangrijker

Goede communicatie is van groot belang voor een succesvolle webwinkel. Het plaatsen van overtuigende teksten op een webwinkel is dan ook van grote toegevoegde waarde. De homepage, en ook de product pagina’s, zijn de etalage van een webwinkel. Bij alle communicatie denkt men toch na over woordkeuze dus waarom niet bij het inrichten van een webwinkel?

Een tekst moet aandacht trekken en sterk en doeltreffend overkomen op bezoekers. Men moet als bezoeker worden getriggerd om over te gaan tot kopen. Een doeltreffende tekst is dan één van de eerste verdiensten. Spelfouten, verkeerd opgebouwde zinnen of bepaald woordgebruik kunnen een bezoeker zelfs verjagen omdat zij het idee krijgen van amateurisme. Goed samengestelde teksten zorgen voor interesse, vertrouwen en nieuwe klanten of bezoekers. Ook het kiezen van pakkende sleutelwoorden en de juiste opbouw van een tekst kunnen zorgen voor meer content. Vooral voor een webwinkel zijn de productomschrijvingen van groot belang. Deze dienen kort en bondig te zijn en de klant uit te nodigen om op de bestelknop te klikken.

Hoe springt jouw webwinkel er tussenuit?
Om te zorgen dat jouw webshop er tussenuit springt zijn de onderstaande drie onderdelen essentieel:

1. Je webwinkel moet gevonden worden.
2. Je webwinkel dient er professioneel en betrouwbaar uit te zien.
3. De teksten op je webwinkel moeten er voor zorgen dat je bezoeker de juiste informatie vindt én overgaat tot aanschaf van het product.

Overweeg daarom eens het inhuren van een goede tekstschrijver. De kosten vallen vaak mee en wegen zeker op tegen de inkomsten die men kan genereren naar aanleiding van een goed opgebouwde en creatieve tekst. Een goed tekstontwerp is een absolute aanvulling om een webwinkel een professionele uitstraling te geven. Ook voor een bestaande webwinkel kan het effectief zijn om de bestaande teksten te laten corrigeren door een tekstschrijver.

Welke Broodtrommel koopt u?

Blauwe Broodtrommel

Kleur: Blauw
Vorm: Broodtrommel
Vaatwasserbestendig: Ja
Afmetinging: 21x16x7,5cm


Handige en stijlvolle Broodtrommel/Luchbox

Deze lunchbox valt dankzij het unieke boterhamdesign op tussen alle andere broodtrommels. Wel zo handig op school of op het werk. Over deze broodtrommel is goed nagedacht: Zo is de lunchbox voorzien van handige vakjes voor boterhammen, fruit of Liga’s. Dankzij de praktische indeling blijft de inhoud lekker vers en plakt deze nooit meer aan elkaar.

Uiteraard is deze lunchbox vervaardigd uit degelijk kunststof en is deze vaatwasserbestendig. Ook bij dagelijks gebruik. Als u deze lunchbox vandaag nog besteld, kunt u de voordelen morgen zelf ervaren!


Enkele tekstschrijvers die ik kan aanbevelen zijn:

Roos de Vries – Zuivertekst.nl
De lang gekoesterde droom om een eigen bedrijf te starten bleef groeien en uiteindelijk ben ik mijn eigen tekstbureau Zuivertekst begonnen. De diversiteit van de opdrachten maken het boeiend en zijn telkens weer een prettige uitdaging. De opdrachten variëren van het ontwerpen van commerciële teksten, webteksten, nieuwsbrieven en persberichten tot het redigeren en corrigeren van bestaande teksten. Mijn missie is om deze kansrijke wereld met een positief en open vizier vanuit allerlei invalshoeken te bekijken.