WebwinkelCommunity; voor de Webwinkel Professional!

WebwinkelCommunity; voor de Webwinkel Professional!

Met het oog op de snelgroeiende e-commerce markt heb ik als webwinkeladviseur een doel gesteld: geïnteresseerden meer inzicht te geven in de nieuwste ontwikkelingen, trends en technologieën op webwinkel gebied. Maar ook om webwinkeliers en klanten bij elkaar te brengen. Daarom heb ik webwinkelcommunity opgezet. Webwinkelcommunity is breed opgezet met experts uit het hele vakgebied. De community voor webwinkels waarbij er een podium beschikbaar is voor deskundigen en winkeliers om ervaringen, services, trends en tips te delen. Mijn motto voor webwinkelcommunity is dan ook: Door eigen kennis te delen wordt je er samen sterker van!

Door alles onder een dak aan te bieden hoef je niet het hele internet af te zoeken naar nieuws over E-commerce, de laatste trends op webwinkel gebied, is die ene webwinkel wel betrouwbaar je vind het allemaal hier, en het leukste van alles: het is gratis!

Op webwinkelcommunity wil ik dieper op de materie ingaan en niet allen blijven steken bij ‘hoe start je een webwinkel’ praatjes. De insteek van de community is kennis delen en elkaar informeren zonder (te) commercieel te worden. Een sociaal platform waar iedereen direct met elkaar kan communiceren om problemen op te lossen.

Waarom WebwinkelCommunity

Er zijn ruim 59.000 webwinkels in Nederland (bron: casengo: http://www.casengo.com/nl/blog/infographic-de-casengo-webwinkel-monitor-2014/) en dat waren ze niet eens allemaal (Casengo liet de hele kleintjes buiten beschouwing)
Van de 10.088 geopende webshops in 2013 zijn er nu nog 7410 actief. De webwinkels gaan failliet of ze stoppen omdat de onderneming niet tot bloei wil komen. In 2014 zijn tot en met september 7669 webshops gestart en op dit moment is nog 93 procent actief. Dit blijkt uit een artikel eerder geplaattst artikel op webwinkelcommunity:  Bijna helft van webwinkels stopt binnen twee jaar.

Voor de webwinkels die willen starten is voldoende informatie in te winnen, denk bijvoorbeeld aan de kvk startersdagen, fora of alle websites die allemaal uitleggen hoe je het beste en webwinkel kunt beginnen. Maar wat als je juist na het starten vragen hebt? Je hebt je webwinkel op orde, ben er dagelijks mee bezig en hebt een redelijk tot goede omzet, waar moet je dan naar toe? Daar is maar één antwoord op: webwinkelcommunity!

Bij de webwinkelcommunity vind je alles op een centrale plaats:

  • Forum
  • E-Commerce blog
  • Reviews
  • Webwinkel Agenda
  • Community groepen

Je kunt hier al je webwinkel vragen stellen in het forum, Het laaste nieuws lezen op het E-commerce blog, Je eigen webwinkel laten reviewen of natuurlijk die van andere lezen. De komende webwinkel events vind je allemaal in de agenda en als laatste zijn er speciale groepen waarin je specifiek je vraag kunt stellen.

De komende maand ga ik alles verder optimaliseren. Daarna zal er eind december of begin januari nog een persbericht verstuurd gaan worden om webwinkelcommunity nog meer onder de aandacht te brengen. Aarzel dus niet langer en meld je vandaag nog gratis aan als webwinkel professional op webwinkelcommunity!

 

About Patrick Heijmans

Al jaren actief in de webwinkels en nu wil ik ook graag anderen helpen om een succesvolle webwinkel op te zetten. Ik deel mijn kennis en ervaring graag zodat anderen hun webshop kunnen starten of optimaliseren

Loading Facebook Comments ...

Speak Your Mind

*