Webwinkeladvies

Kunt u advies gebruiken bij het opzetten van uw eigen webwinkel of wilt u advies om uw bestaande webwinkel te verbeteren?

Heeft u net dat ene zetje in de goede richting nodig? Ik kan u adviseren over diverse zaken betreffende uw webwinkel en u de goede richting wijzen om succesvol te worden. Met ruim 10 jaar ervaring met webwinkels kan ik uw webwinkel scannen en onderzoeken op de meest uiteenlopende onderdelen. Ook aanpassingen maken voor uw webwinkel of website behoort tot de mogelijkheden. Een aantal punten waarvoor u mij kunt inhuren om uw webwinkel te adviseren en te optimaliseren:speedtest

– Huisstijl
– Webwinkel disclaimer
– Webwinkel privacy statement
– Webwinkel teksten
– Algemene voorwaarden voor uw webwinkel
– Zoekmachine optimalisatie
– Webwinkel ontwerp

Op mijn blog kunt u deze onderwerpen ook vinden, echter deze zijn voor webwinkels in het algemeen. Natuurlijk is elke webwinkel uniek en heeft elke ondernemer achter de webwinkel zijn persoonlijke eisenpakket. Zoals  bijvoorbeeld werken met een bepaalde transporteur, een koppeling met een boekhoudpakket, magazijn locaties weergeven en dropshipment. Er zijn tal van andere eisen of wensen en juist dit maakt iedere webwinkel uniek. Er zijn talrijke pakketten mogelijk en u kunt deze zelf samenstellen zodat u alleen datgene gebruikt wat u werkelijk nodig heeft.

U kunt mij laten weten waar u voorkeur naar uitgaat, zelfs een gesprek op locatie of bij u thuis behoort tot de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen of vragen, stel deze mij gerust en ik ga voor u onderzoeken wat ik voor u kan betekenen. Ook kan ik u alles uit handen nemen door een complete webwinkel te bouwen.