WebwinkelCommunity; voor de Webwinkel Professional!

Met het oog op de snelgroeiende e-commerce markt heb ik als webwinkeladviseur een doel gesteld: geïnteresseerden meer inzicht te geven in de nieuwste ontwikkelingen, trends en technologieën op webwinkel gebied. Maar ook om webwinkeliers en klanten bij elkaar te brengen. Daarom heb ik webwinkelcommunity opgezet. Webwinkelcommunity is breed opgezet met experts uit het hele vakgebied.

Webwinkel marketing

Tegenwoordig zal je toch beter je best moeten doen om goed te scoren met je webwinkel. Een webwinkel opzetten is ‘zo gebeurd’ alleen dan moet het echte werk beginnen, de webshop marketing. Het is daarom niet verwonderlijk dat steeds meer webwinkels hun totale logistieke proces uitbesteden aan een fulfilment partij.

9 dingen die je webshop moet doen

Blijf een stap voor op uw concurrenten met een frisse , innovatieve en boeiende webshop is niet alleen een jaarlijks project , het is een dagelijkse uitdaging . Nu het nieuwe jaar weer is begonnen, moeten webwinkeliers hun webshops een goed bekijken om ervoor te zorgen dat ze zijn uitgerust met de nieuwste functies

Webwinkel klantenservice; hoe het niet moet (met tips hoe wel!)

Ik bestel regelmatig via internet. De meeste tijd gaat dat goed. Soms zitten er helaas webwinkels tussen die het begrip klantenservice nog niet helemaal begrepen hebben. Als er dus staat: levertijd 1 -2 werkdagen dan verwacht ik ook dat dit binnen 1 tot 2 werkdagen bij mij op de deurmat ligt.

Productafbeelding voor webwinkels

Ik kom met enige regelmaat webwinkels tegen die hun afbeeldingen niet op orde hebben. Of de webwinkel afbeeldingen zijn te groot, of juist te klein. Heb jij ook problemen om het juiste formaat voor je afbeeldingen te kiezen blijf dan lezen. Ook zal ik je uitleggen welke software je het beste kunt gebruiken.

Webwinkel domeinnaam kiezen, zo doe je dat!

Ga je binnenkort een webshop beginnen en ben je op zoek naar een goede domeinnaam en tips voor het verkrijgen van een goede domeinnaam ? Het ‘zoeken’ naar de juiste domeinnaam doe je meestal niet zomaar op een zondagmiddag. Ga er eens rustig voor zitten en zorg dat je pen en papier bij de hand hebt.