Website voor Marianne van Lith

Website voor Marianne van Lith

Wie is Marianne van Lith?

Marianne van Lith is getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Vanaf haar jeugd is ze geïnteresseerd in de natuur, waarin ze veel tijd heeft doorgebracht. Als natuurgeneeskundig therapeut begeleid ze cliënten op weg naar genezing door te kijken wat iemand nodig heeft op fysiek, emotioneel of psychisch niveau, met andere woorden het is een holistische benadering. Bezoek hier de site van Marianne van Lith.

Website opzetten

Marianne heeft mij benaderd of ik een website voor haar kon maken die past bij haar praktijk. Op deze website wilde Marianne graag informatie kwijt over haar praktijk maar ook informatie over voeding, kruidenwandelingen en workshops. Ik heb als basis voor de website WordPress gebruikt met daarin verschillende plugins die aansluiten bij de wensen van Marianne. Ook heb ik het logo, de goudsbloem laten terug komen als achtergrond, hierdoor creëer je toch een beetje rust en herkenbaarheid.

Marianne over webwinkeladviseur: ” De samenwerking met Patrick is fantastisch. Binnen een week tijd had hij een website voor me gebouwd waarin ik ook mijn eigen voorkeuren mocht inbrengen. Hij staat altijd meteen klaar om me te helpen bij het verrichten van aanpassingen. Snel en betrouwbaar!!  Dank je wel Patrick.