SEO en optimalisatie voor LupuX

SEO en optimalisatie voor LupuX

Wie is LupuX.nl

LupuX is een online warenhuis met oa. Speelgoed, dekbedovertrekken, spellen, studio 100 artikelen, schoolspullen en gadgets. Door het Webshop Keurmerk voldoet LupuX aan alle eisen van het online shoppen. Bezoek de webwinkel van LupuX.

 

SEO Advies en optimalisatie

Samen met LupuX.nl heb ik gekeken naar het optimaliseren van de webwinkel. Hierbij was snelheid van de webwinkel een belangrijk onderdeel. Dit heb ik naar een fantastische score kunnen brengen van 91 uit 100 in de google pagespeed test, en zonder high priority issues!
Daarna waren de hoofdpagina, de landingspagina’s en de product pagina’s aan de buurt. Hiervoor heb ik verschillende SEO adviezen gegeven zodat de pagina’s beter vindbaar worden in de belangrijkste zoekmachines. Hierna kijk ik naar de belangrijkste punten en onderdelen van de webwinkel zodat we de in de juiste volgorde kunnen rangschikken.

 

LupuX over webwinkeladviseur: Dankzij webwinkeladviseur is onze gemiddelde orderwaarde gestegen en zien we een toename van het aantal bezoekers en klanten. We weten dat we er nog lang niet zijn en als het nodig is schakelen we de “webwinkeladviseur” weer in.