WebWinkelChecker voor betrouwbaarheid webwinkels

WebWinkelChecker voor betrouwbaarheid webwinkels

WebWinkelChecker vertelt je of een webwinkel betrouwbaar is, direct als je de webwinkel bezoekt. De kleine toevoeging in je browser kun je gratis downloaden op webwinkelchecker.nl. Bezoek je een webwinkel dan zie je direct hoe anderen de webwinkel beoordelen, of het keurmerk echt is en of de webwinkel failliet is. Net als Superman verschijnt WebWinkelChecker alleen als hij nodig is en beschermt hij je tegen malafide praktijken. Zo winkel je veiliger en zonder zorgen.

lupux

 

Iedereen is bijna aan het webwinkelen. Hogere prijzen of beperkte beschikbaarheid bij bekende webwinkels zorgen ervoor dat steeds meer mensen naar alternatieven zoeken. Uit onderzoek blijkt echter dat 85% van de bezoekers zich regelmatig zorgen maakt over de betrouwbaarheid van webwinkels.

Bedenker Thijs Suijten van IT-bedrijf Semantica kwam op het idee nadat hij zelf twee negatieve ervaringen had met webwinkels. Wel betalen maar niet geleverd krijgen is de grootste angst onder het Nederlandse webwinkelende publiek. Met de gratis browserextensie stelt Thijs zich ten doel om jou te informeren over de betrouwbaarheid van webwinkels, zonder dat je daar zelf actief naar op zoek hoeft.

WebWinkelChecker heeft informatie over meer dan 10.000 Nederlandse webwinkels en werkt voor de browsers Internet Explorer, Chrome, FireFox en Safari. Binnenkort verschijnt ook een versie voor smartphones en tablets. WebWinkelChecker maakt gebruikt van hetzelfde platform als de Consumentenbond Informbar.

Wat vindt jij van dit initiatief, zou jij er gebruik van maken en denk je dat het helpt om de consument te overtuigen van de betrouwbaarheid van de webwinkel ?

 

Over Patrick Heijmans

Al jaren actief in de webwinkels en nu wil ik ook graag anderen helpen om een succesvolle webwinkel op te zetten. Ik deel mijn kennis en ervaring graag zodat anderen hun webshop kunnen starten of optimaliseren

Loading Facebook Comments ...

Laat wat van je horen

*