Webwinkel Optimaliseren

Webwinkel Optimaliseren

“Een webwinkel kun je op verschillende manieren optimaliseren. Hieronder volgt een korte uitleg over welke manieren er zoal zijn en hoe je deze kunt toepassen. Of je nu een grote of kleine webwinkel hebt, deze tips helpen je om jouw webwinkel te optimaliseren.”

 

 

 

Snelheid van je webwinkel
Tegenwoordig heeft iedereen snel internet. Men wil dus niet wachten tot een pagina geladen is en volledig op het scherm staat. Laadt de pagina niet snel genoeg dan is de bezoeker, en dus potentiële koper, verdwenen.
Webwinkel Navigatie
Eerder las je al dat snelheid van groot belang is. Dat geldt zeker voor de navigatie van jouw webwinkel. Die moet duidelijk en efficiënt zijn. Zodat de bezoeker binnen enkele klikken op de gewenste bestemming komt..
Webwinkel Contactgegevens
Laat zien dat je goed en makkelijk bereikbaar bent. Dit doe je door op een logische plaats je contactgegevens te vermelden. Adresgegevens, een contactformulier en telefoonnummer wekt vertrouwen bij de bezoeker.
Webwinkel Zoekfunctie
Biedt de bezoeker zoveel mogelijk verschillende manieren om bij het product te komen. Maak gebruik van duidelijke navigatie, een zoekveld en filters.
Call to actions
Laat aanbiedingen goed opvallen en breng ze duidelijk in beeld. Voeg eventueel een lijst in met de best beoordeelde of meest verkochte producten. Het stimuleert de verkoop en daar doet u het tenslotte voor.

Wil je meer informatie over het optimaliseren van je webwinkel?
Wil je weten wat ik voor je kan betekenen bij het optimaliseren van je webwinkel? Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Dat is uiteraard vrijblijvend.

Over Patrick Heijmans

Al jaren actief in de webwinkels en nu wil ik ook graag anderen helpen om een succesvolle webwinkel op te zetten. Ik deel mijn kennis en ervaring graag zodat anderen hun webshop kunnen starten of optimaliseren

Loading Facebook Comments ...

Laat wat van je horen

*