Webwinkel Hosting

Webwinkel Hosting


“De hosting is de fundering van je webwinkel. Zonder een goede fundering staat een huis ook niet lang. De hosting zorgt dat je webwinkel te bereiken is via je domeinnaam (url). Het is belangrijk om je webwinkel hosting goed geregeld te hebben.
 Doe dit meteen bij de start van je webwinkel zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan geen zorgen te maken dat er iets fout gaat en zo kun je je volledig concentreren op de rest van je webwinkel.”

 

Magento Webwinkel Hosting

Er zijn heel veel aanbieder op de markt die ‘speciale’ magento hosting  aanbieden.  Magento is een zwaar software pakket wat speciale eisen stelt aan de server. Hoe sneller je website hoe beter je scoort in Google. (Google straft namelijk trage websites)
Alle webwinkels die ik maak draaien op speciale servers die voor Magento geoptimaliseerd zijn.
Ook jou webwinkel kan op deze servers staan. Vraag informatie bij me aan hoe ook jou webwinkel snel kan zijn. Al vanaf € 10,- per maand heb je een goed geoptimaliseerde server!

 

Kijk en vergelijk webwinkel hosting

Voordat je een hosting gaat afnemen laat je goed informeren, kijk en vergelijk de diversen aanbieders en streep de belangrijkste punten tegen elkaar weg.
Denk bijvoorbeeld aan:

 • Wat is de schijfruimte
 • Hoeveel dataverkeer per maand krijg ik
 • Wat is de looptijd van het contract
 • Hoe goed is de bereikbaarheid van de helpdeksk (telefoon, mail, chat)
 • Hoe lang bestaat de provider al
 • Wat is de uptime
 • Zijn er Backup voorzieningen
 • Kan je gemakkelijk upgraden
 • Hoe zit het met de beveiliging
 • Kan je een SSL certificaat afnemen

Bekijk dit dus goed! Heb je tips of adviezen nog neem dan gerust contact met mij op, ik zal je hierin adviseren en ondersteunen.
Extra Tip: Het duurste pakket hoeft niet altijd het beste pakket te zijn. (Helaas door ervaring ondervonden)

Welke hosting provider heb jij nu en ben je daar tevreden over? Laat een reactie hieronder achter, dat zou ik leuk vinden en zo help je misschien ook andere om een goede beslissing te maken.

Over Patrick Heijmans

Al jaren actief in de webwinkels en nu wil ik ook graag anderen helpen om een succesvolle webwinkel op te zetten. Ik deel mijn kennis en ervaring graag zodat anderen hun webshop kunnen starten of optimaliseren

Loading Facebook Comments ...

Trackbacks

 1. […] hosting pakket heeft. Let wel op dat je hier niet op bezuinigd. Lees hiervoor mijn andere blog over webwinkel hosting. nopCommerce heeft behoorlijk uitgebreide standaardmogelijkheden en is flexibel van opzet. De code […]

 2. […] update 31-01-2014: Nog een keer de test uitgevoerd en nu met de demo webwinkel van sumostore zelf; Deze heeft als snelheid: 582ms Zo zie je maar dat je niet moet bezuinigen op de hosting van je webwinkel. Lees hierover meer op mijn blog over webwinkel hosting. […]

Laat wat van je horen

*