Wat wil jij weten over webwinkels?

Wat wil jij weten over webwinkels?


Waar zou jij meer over willen weten?

Je hebt zojuist een webwinkel gestart of wil er graag een starten maar je loopt nog tegen een aantal problemen (lees uitdagingen) op?  Ik wil graag weten waar jij zoals tegen aan loopt bij het opstarten of optimaliseren van je webwinkel. Laat mij dat weten door hieronder een reactie te plaatsen en ik zal daarop reageren. Als er veel animo voor een bepaald onderwerp is zal ik hier uitgebreid op in gaan door er een artikel over te schrijven.


Webwinkel Vragen

Er zijn denk ik voldoende onderwerpen te bedenken waar je met je webwinkel zoal problemen mee kan hebben. Zonder dat ik hier nu voorbeelden neer ga zetten denk ik dat jij er minimaal één kan vinden in je eigen webwinkel. Als het goed is valt er altijd wat te verbeteren of optimaliseren aan een webwinkel. Hoe klein dat je denk dat je uitdaging ook is, laat het maar weten, misschien help je er zelfs andere mee!


Webwinkel Quick Scan

Als je een reactie hieronder plaatst dan zal ik als dank voor je reactie je webwinkel een quick scan geven. Laat natuurlijk wel even je website en mail adres achter. Via deze quickscan laat ik je zien op welke manier jij je webwinkel kunt verbeteren.
Ben je nog op zoek naar hoe je nu precies moet beginnen,weet je niet wat er allemaal komt kijken bij het opstarten van een webwinkel? Download dan gratis mijn checklist voor webwinkels.
ps. ik zou het leuk vinden als je dit bericht wil delen op twitter of een ‘like’ geeft. thanks!

Over Patrick Heijmans

Al jaren actief in de webwinkels en nu wil ik ook graag anderen helpen om een succesvolle webwinkel op te zetten. Ik deel mijn kennis en ervaring graag zodat anderen hun webshop kunnen starten of optimaliseren

Loading Facebook Comments ...

Laat wat van je horen

*